Makelaardij Excellent

Over ons

bezichtigingMartijn

Makelaardij Excellent is een makelaarskantoor met vestigingen in Assen en in Wolvega. Wij begeleiden onze klanten bij aankoop, verkoop, financiering, taxaties, projectontwikkeling (incl. nieuwbouw) en vastgoedmediation.

Kwaliteit
Bij ons gaat kwaliteit voor kwantiteit. Dit betekent bijvoorbeeld dat bij ons het gehele proces van aan- of verkoop van een woning altijd plaatsvindt door een makelaar die gediplomeerd/gecertificeerd is. Kwaliteit wordt bepaald door de mensen die het werk uitvoeren. Ons bedrijf beschikt over gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die deskundig zijn opgeleid. Tevens werken wij met een kwaliteitszorgsysteem, hierdoor zijn onze (werk) processen voor onze klanten inzichtelijk en transparant gemaakt.

Bereikbaarheid
Bij ons staan de belangen van de klant voorop daarom streven wij naar optimale persoonlijke begeleiding en directe betrokkenheid. Dit houdt ook in dat onze dienstverlening niet stopt om vijf uur in de middag. Makelaardij Excellent is namelijk ´s avonds en ook op zaterdagen bereikbaar en beschikbaar voor onze klanten.