Makelaardij Excellent

Huis kopen in Assen

Wilt u een huis kopen in Assen? Dan bent u bij Makelaardij Excellent aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid en veelzijdig woningaanbod. Tevens staan onze makelaars klaar om u te helpen met alle zaken rondom het kopen van een huis. Dankzij onze betrouwbaarheid en deskundigheid bent u verzekerd van een optimale dienstverlening.

Hoe kunnen wij u helpen bij een huis kopen in Assen?

Bij een huis kopen in Assen komen diverse aspecten kijken. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek. Wij zullen op basis van uw woonwensen en budget een aantal huizen selecteren. Vervolgens gaan we deze huizen bezichtigen. Hierbij letten we op diverse punten. Sluit het huis aan bij uw wensen? Is het huis in een goede staat? Past de locatie bij u? Daarnaast vragen we het bestemmingsplan op en we stellen de waarde van de woning vast door middel van een aankooptaxatie. Mocht het huis aan uw wensen voldoen, dan gaan we onderhandelen met de verkopers. Uiteraard proberen wij ervoor te zorgen dat u een zo laag mogelijke prijs betaalt. Om er zeker van te zijn dat de overdracht zonder problemen verloopt, voeren wij een overdrachtsinspectie uit. Daarnaast beoordelen wij zowel de leveringsakte als de koopovereenkomst. Wij ondersteunen u bij al deze zaken, zodat u het ideale huis in Assen kunt kopen.

Wilt u een huis kopen in Assen?

Voor een huis kopen in Assen kunt u altijd contact opnemen met onze makelaar in Assen. Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek of voor een bezichtiging. Ook kunt u contact opnemen als u vragen heeft. Ons telefoonnummer is 0592 26 83 83. U kunt tevens een mail naar info@makelaardijexcellent.nl sturen of het contactformulier op de website invullen. Wij zullen proberen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.