Makelaardij Excellent

Woningaankopen

 

Wanneer u van plan bent om een woning te gaan aankopen is het verstandig om uw aankoop door een deskundig iemand te laten begeleiden. Aan- en verkopen is het dagelijkse werk van makelaardij Excellent.

Aankoop concept

Wij hebben hiervoor een uniek aankoop concept ontwikkeld. In dit aankoopproces gaan we uw woonwensen inventariseren en samen met u de geselecteerde woning(en) bezichtigen. Tevens gaan wij informatie opvragen en beoordelen over bijv. erfdienstbaarheden, bodemzaken en het bestemmingsplan. Makelaardij Excellent zal middels een aankooptaxatie nauwkeurig de waarde van de woning vaststellen.

Beoordeling woning 

Wij beoordelen dan o.a. de staat van onderhoud, kwaliteit van gebruikte materialen, omgevingsfactoren en de functionaliteit van de woning. We zullen in de onderhandelingsfase er voor zorgen dat u de laagste prijs voor de woning betaalt. De ervaring leert dat wij in deze fase onze kosten in veelvoud voor u terug verdienen. Tot slot verrichten we een overdrachtsinspectie voorafgaand aan de levering van de woning en zullen we u deskundig bijstaan met het beoordelen van zowel de koopovereenkomst als de leveringsakte, waarvan de laatste door de notaris wordt opgesteld.

Wilt u hierover meer informatie neem dan vrijblijvend contact op met ons op.