Makelaardij Excellent

Makelaar in Assen

Het kopen en verkopen van een huis zijn grote stappen. U wilt dat alles zo goed mogelijk geregeld wordt zodat alles naar wens verloopt. Het is dan altijd verstandig om de hulp van een deskundige in te schakelen. Makelaardij Excellent helpt u daar graag bij. Bij onze makelaardij in Assen kunt u terecht voor diverse diensten. Wij kunnen u volledig begeleiden bij het verkopen of kopen van een huis, maar wij bieden ook hypotheekadvies en vastgoedconsultancy aan. Staat u op het punt om een huis te kopen en slaat de twijfel toe? Onze makelaar in Assen geeft u graag een second opinion. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De diensten die de makelaar in Assen aanbiedt

Bij onze makelaardij in Assen kunt u terecht voor diverse diensten. Wij onderscheiden ons van andere makelaars door kwaliteit boven kwantiteit te stellen. Uw wensen staan volledig centraal bij ons. Onze makelaars hebben allemaal een diploma of een certificaat gehaald, waardoor u de zekerheid heeft dat ze over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken. Makelaardij Excellent staat dan ook voor deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Het kopen of verkopen van een huis is een grote beslissing en daar willen onze gemotiveerde medewerkers u graag bij helpen. Zij kunnen u van begin tot eind helpen met het kopen en het verkopen van een huis. Tevens kan de makelaar in Assen de waarde van uw huis bepalen, zodat u de juiste vraagprijs op kunt stellen en de beste verkoopprijs kunt krijgen.  Een waardbepaling is bij ons gratis. Wilt u hypotheekadvies hebben? Komt u dan gerust langs bij onze makelaardij in Assen. Ook geeft onze makelaar in Assen u graag advies over nieuwbouwplannen of over de projectontwikkeling. Op onze website kunt u een overzicht zien van de diensten die wij aanbieden. Tevens staan op onze website onze lage makelaarstarieven vermeld.

Hoe kan de makelaardij in Assen u helpen met een huis kopen?

Wilt u een huis gaan kopen? Onze makelaardij in Assen kan u daarbij uitstekend van dienst zijn. Wij hebben een speciaal aankoop concept ontwikkeld zodat wij onze klanten optimaal kunnen helpen. De eerste stap is een gesprek met onze makelaar in Assen. Deze persoon brengt uw woonwensen in kaart. Vervolgens gaat de makelaar op zoek naar huizen die aan uw wensen voldoen en die bij uw budget passen. De volgende stap is het bezichtigen van het huis. Daarbij let de makelaar in Assen er niet alleen op of het huis bij u past, maar ook op de locatie en de staat van onderhoud van het huis. Tevens vragen wij belangrijke informatie op, zoals informatie over de bodemzaken en het bestemmingsplan. Daarnaast zullen wij de waarde van de woning inschatten, zodat u een eerlijke prijs voor het huis betaalt. De makelaar in Assen zal er bij de onderhandeling voor zorgen dat u een zo laag mogelijke prijs betaalt. Ook worden de koopovereenkomst en de leveringsakte gecontroleerd. U heeft dan de zekerheid dat alles goed wordt afgerond.

Wilt u de hulp van de makelaar in Assen inschakelen?

U mag altijd contact opnemen om de hulp van de makelaar in Assen in te schakelen. Wilt u bijvoorbeeld een gesprek met ons zodat wij u kunnen helpen met oriënteren? Of wilt u weten hoeveel uw huis waard is? Neemt u dan vrijblijvend telefonisch contact op met de makelaar in Assen via 0592 26 83 83. We kunnen dan meteen een afspraak met u maken. Heeft u nog vragen over de diensten van onze makelaardij in Assen? Ook dan mag u uiteraard contact opnemen. U kunt eveneens ervoor kiezen om het contactformulier op onze website in te vullen. Klikt u dan links in het menu op ‘Contact’. Tevens kunt u een mail sturen naar info@makelaardijexcellent.nl.